Trváme

Trváme

Anotace: Pražská II.

Na náměstí Míru trvám

Trvám jako podzimní deprese

kterou nikdo nezval, přesto se vrací

Trvám jako květ pampelišek

jako ranní mlha na zápraží

Po nábřeží s listy proplouvám

S mlhou kolem ramen

vrby mlčí

 

Jednou se nerozhlédnout

a svět by byl jednodušší

Občas jen tak sedávám

na lavičce a čekám

čekám, až mě inspirace pohladí po tváři

konečky prstů

dříve cítily nejněžnější doteky

teď - hrubé jako skála

 

Jsme jako fénixové

jenže místo popela

povstali jsme ze sraček

Autor Zina_Blitzee, 10.11.2014
Přečteno 309x
Tipy 8
Poslední tipující: V.N.Losinský, Jan Voralberg, CoT, Ransomka, bogen, Tom Dvořák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Az na poslední verš, nadprůměrné.

16.11.2014 08:47:01 | Lilien

..nádherně..smutné a drsné...

10.11.2014 17:01:00 | bogen

Některé verše jsou fajn a rozhodně fandím městské poetice :)

10.11.2014 12:24:34 | Bylinná směs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí