Jak se slušně řekne na pí .. ču?

Jak se slušně řekne na pí .. ču?

Anotace: .

 

 

....

...

..

.

 

 

Ach můj příteli

Ach má lásko

 

Koupil jsem Ti slovník

A ty stále neznáš pojem cit

 

Jsi můj generál

A já tvůj plukovník

 

Jsi můj songwriter

A stále nemáš hit

 

Je mi smutno z toho..

Nechci se o Tebe přít

 

Dopil jsem hodně sklenek

Dopil jsem se poctivého dna

 

Došel světa kraj

 

Zhořklo mnoho cukřenek

A ze světla zbyla mi na tváři tma

 

Řeklas neboj se tmy …

To není černá .. to jsme se jen vybarvili

To jsme my.

 

To jsme my dva

 

 

 

To asi budu Afričan

 .

..

...

....

 

 

 

Autor Roger, 11.11.2014
Přečteno 353x
Tipy 9
Poslední tipující: Skořicová princezna, Lioness, Amonasr, Jort, Frr, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí