Chci více

Chci více

Anotace: Tak už se pochlap.

Vánek hořké slzy suší,
proč hladíš jen moji duši,
vášeň víc si nyní žádá,
osud svoje nitky spřádá.

Tvoje ruce lenošejí,
nechci puget orchidejí,
lásky žár mě láká, hochu,
neměj mě za chladnou sochu.

Polibek ten dívku vzruší,
hned ji srdce prudce buší,
milovat se toužím nyní,
rozkoše budu dárkyní.

Tak se osměl, bez váhání,
chci být přece tvojí paní,
ač mě těší květy, básně,
v objetí nám bude krásně.
Autor Psavec, 14.11.2014
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, zdenka, bogen, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úsměv...z

15.11.2014 12:35:07 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí