Krásná Ela

Krásná Ela

Anotace: Šikulka.

Říkala mi tuhle Ela,
že by více peněz chtěla,
paráda ji hodně stojí,
býti chudá moc se bojí.

Pracovala za pár kaček,
chtěla šaty skvělých značek,
proto mění zaměstnání,
účty nyní platí páni.

Teď je nóbl společnicí,
ve fitku prý denně cvičí,
postavu má jako víla,
v tom je její hlavní síla.

Právník nebo podnikatel,
nezíská ji za pakatel,
též jde se mnou, na mou věru,
já si ale půjčku beru.
Autor Psavec, 23.11.2014
Přečteno 271x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, bogen, střelkyně1, jitka.svobodova, básněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně zrýmovaná a vtipná, jen se moc nezasekej v dluzích :-)

23.11.2014 11:15:50 | hledač

Ela..znělá, nemá žádný tělní faldy
ani infarkt myokardy
páč zahodila srdce
do kapsičky zlatý klece..přece

23.11.2014 10:52:30 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí