rovnako ako ja

rovnako ako ja

Anotace: ...

 

pri spustených žalúziách
ktoré už dávno
neplnia svoj účel
čítam zápisky

 

psychohygiena
kto obesil samovraha
užívať 
dvadsaťštyri hodín denne
deväť a pol dňa
a potom
v prípade potreby
sa na to vysrať

 

dnes má snežiť
a ja neviem
ako pôjdem ráno do práce
čo bude raňajkovať môj pes
a čím nachovám tých
v mojej hlave

 

keby henry žil
napísal by o tom krátku báseň
ktorá by sa stala bestsellerom
za pár dní

 

keby si žil ty
bol by si na tom
rovnako

 

Autor maliska, 24.11.2014
Přečteno 365x
Tipy 27
Poslední tipující: Zylberstein, enigman, Quetzal, Isquieasuus, Aaliyan, Akrij8, Eru Alonnar, jitoush, CoT, Pamína, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takže ráno je jako spuštěné žaluzie...

21.12.2014 11:13:22 | enigman

**v prípade potreby
sa na to vysrať**

za to más ST :)

05.12.2014 20:13:31 | Aaliyan

dík.)

06.12.2014 14:16:19 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí