Rozhovor člověka s životem

Rozhovor člověka s životem

Anotace: Rozhovor člověka s životem

,Kolik je krásného na světě?" ptá se člověk života... Život se otočí!
,,Kolik je smutného na světě?" ptá se člověk smrti... Smrt odejde!
,,Kolik je smíchu na světě?" ptá se člověk radosti... Radost začně plakat!
,,Kolik je pláče na světě?" ptá se člověk bolesti... Bolest se začně smát!
,,Kolik je pravdy na světě?" ptá se člověk moudrosti... Moudrost se otočí ke lži!
,,Kolik je myšlenek na světě?" ptá se člověk rozumu... Rozum nechápe!
,,Kolik je lásky na světě?" ptá se člověk srdce... Srdce přestalo bít!
,,Kolik je povah na světě?" ptá se člověk charakteru... Charakter se změní v páru!
,,Kolik otázek člověk může mít?" ptá se člověk řeči... Řeč mlčí!
,,Kolik je lidí na světě?" ptá se člověk plodnosti... Plodnost zhyne!
Člověk se zastaví,usadí se a přemýšlí... Náhle si uvědomí ,že všechny jeho otázky na,které nedostal odpověd jsou vlastně prosté...Odpověd na ně není!I strújci našich pocitů,našeho těla a našich smyslů se někdy obratí k opaku samému...
Jedinou správnou otázkou tedy zůstává....
Člověk se ptá člověka ,,Jak chceš žít když nemáš odpovědi?!"
Člověk se zahledí druhému přímo do očí a praví
,,Tak jak by to život sám nečekal!!!!"
Autor darknessBara, 24.11.2014
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Lioness
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..pěkná pointa :)

05.12.2014 11:12:50 | Lioness

Nehodnotím obsah, ale musím říct, že kvůli těch chybějícím mezerám u interpunkce, se mi to dost špatně čte :/

24.11.2014 23:39:01 | Tom Dvořák

Děkuji za názor.Vkládání textu mám jisté mezery.

24.11.2014 23:47:52 | darknessBara

Jinak pointa je velmi pěkná - žít tak, jak by to život sám nečekal!

25.11.2014 00:01:49 | Tom Dvořák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí