Důležitý člověk

Důležitý člověk

Anotace: Se vší pokorou

Omlouvám se, jen jsem o něm slyšel.
O stříbru, o které jsem přišel - jen kvůli věku.
Kdy já jsem se narodil a on do světa vyšel - o člověku,
co stavěl cesty člověku.
Co daroval život chlebem a za ten dal svůj málem.
O muži co řekl jedem a jelo se.
O muži co usínal s králem v rámu na stěně.
O člověku, co přivedl své k proměně.
Ty své, se kterými jsem tak dobře vyšel.
Omlouvám se, bohužel jsem o něm jen slyšel.
Autor SPETR, 25.11.2014
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: Malá mořská víla, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kde je jim konec..

25.11.2014 11:58:14 | Lioness

v nás

25.11.2014 18:59:53 | SPETR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí