Už aby začalo jaro

Už aby začalo jaro

Kdy už skončí hnus, a šedý opar za oknem,
na jaře, až vzlétnou první milenci balónem,
až ptáci začnou veseleji štěbotat,
a lidi se budou více usmívat, a ženy krémem natírat.

Až předzahrátky budou zase naložené lidmi,
až v lesích zaslechneme pily,
až vzduch bude zase plný vůně smůly,
á, už na severu ledovce se hnuly,
pak bude jistě veseleji,
a hnus s šedým oparem bude v beznaději.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 25.11.2014
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, Barčík, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím.. Krásně napsanéé.. ST :)

26.11.2014 15:09:14 | Barčík

Děkuji.:-)

27.11.2014 16:51:05 | Jeněcovevzduchukrásného

Jsou "předzahrátky" schválně s "T"?

25.11.2014 14:10:12 | Gita Grandová

Uhodla jsi, přesně tak jsem to myslel.

25.11.2014 17:08:29 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí