Správná cesta

Správná cesta

Anotace: ...

Pod posledním paprskem zapadajícího slunce,
tam, kde končí všechna má přání.
Musím věřit a doufat hluboce,
že ty sny, které jsem vždy snil, se vyplní.

Zvednout hlavu a vždy hledět vpřed,
s myšlenkou, že nic mě nezastaví.
Nečekám, že výsledek uvidím hned,
pochoduji dál po cestě naděje a on se dostaví.

Odhodlání vše dokázat za každou cenu,
urvat si ten kousek štěstí.
Že jsem zakopl, rychle zapomenu,
zklamání na to čeká a hned tě pohltí.

Vytvořit si velkou oporu,
přátelství, láska a naděje - to vše potřebuji.
Pro tohle vše se klidně poperu.
Vlastně je to život, proti komu bojuji.

Udělat chybu je lidské,
život je tak nastaven.
Nezapomenout jaký chceš být, je božské,
napravit vše špatné jsem teď připraven.

Tak jdu po té cestě plné naděje,
hledím vpřed a doufám, že půjdeš semnou.
Půjdeme spolu až na konec, který nás zahřeje,
bok po boku se vydáme správnou cestou.
Autor Berka, 25.11.2014
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí