Na kolenou

Na kolenou

Anotace: Sama, pevně na nohou.

Sama, ač na nohou pevně stojím,
mnohé mě tíží,smutná jsem.
Okamžik těžký,všeho se bojím.
Čekám, až přijde v noci sem.

Každou tu chvíli v úschově nosím.
Zůstaň tu se mnou, nechoď už ven.
Kleknu na kolena i když neprosím,
Když on šťastný, já šťastná jsem.

Po odchodu jeho velká to změna,
znovu pár minut tlukot v srdci mém.
Zrak jeho pátrá. Já celá omámená.
On odchází šťastný,a já znavená jsem.
Autor adaj, 01.12.2014
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí