Anděl

Anděl

Jsem Anděl s nachovými křídly,
doprovázím lásku
bydlím v kapkách deště
i ve vločkách sněhu.
Sypu lidem na Zem tak potřebnou něhu.

Jsem Čertová, jsem svádivá,
umím děsit i našeptávat pochyby,
kolem duší točím se lstivě
jako had,
pak musím se sama sobě hořce smát.

Jsem padlý Anděl,
padlý jak bílý sníh,
jsem černý i bílý,
smiluj se nade mnou
a odpusť mi můj hřích!
Autor sluníčko sedmitečné, 01.12.2014
Přečteno 376x
Tipy 4
Poslední tipující: Jan Urban, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Quid non cogit amor? Triumphat de Deo amor.

03.12.2014 22:32:06 | Jan Urban

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí