Oholený pes

Oholený pes

Anotace: pomocí elektrického strojku odstranili všechny jemné výrustky pokožky a zbyla už jen na omak hnusná hmota, kůže, na kterou si klidně můžeš flusnout a všechno steče a nic se nezachytí

Tanečním střevícem zašlapávali hořící cigarety
odmítali alkohol a piko
kávu čokoládu sex
a další návykové propriety
shromažďovali drobné artefakty tak jako by to k něčemu bylo
shromažďovali drobné tak jako by to k něčemu bylo
hráli zájem
chlubili se vlastní skromností
(as fake as I am)
vždy věděli co je dobré
co se má
co se vyžaduje
a jakým způsobem se vyhrává
házeli kolemjdoucím do ksichtu kameny plné lásky
nejvěrnějším přátelům rozdávali pomočené sedmikrásky
tvářili se tak jako by je někdo sledoval
vyprávěli tak jako by je někdo poslouchal
chovali se tak jako by je někdo miloval
ale zničili vše tak
jako by se nikdo nedíval
Autor Gwendoline, 01.12.2014
Přečteno 322x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Amonasr, Jort, zelená víla, Lioness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to jsou celí oni...

02.12.2014 13:47:50 | enigman

tedy to je síla... přesto se někdo díval a to oni sami...

02.12.2014 01:59:03 | zelená víla

nejen

02.12.2014 16:05:03 | Gwendoline

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí