neozve, no a...

neozve, no a...

Anotace: spontánní rýmovačka o tom, jak se prostě hloupý a jednostranný lásky stávají... A jak nestojí za to dělat si z toho hlavu. Život prostě stejně půjde pořád dál

prostě to má na háku
no tak se s tim smiř!
Špípe to jak výdech
po nocích znehmotněných z tabáku
a stejně pořád rzíš
pro jinou duši

tak se z toho neposer
je to jenom další hlava světového stáda
ještě bude na výběr
a děsně hloupý lásky,
no to se prostě stává

no tak už se neozve
tak se ozve jinej
city nechodívaj na povel
tak nikdy ničí srdce
pro mráz a chlad neproklínej

aspoň sis trochu zatoužila
a vymetla z hlavy nějakej ten chaos
seš mladá a živá,
tak trápit se, na co?
Autor Psyché, 06.12.2014
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: Olex, bogen, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrej přístup..:)

06.12.2014 12:02:17 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí