Malej ex

Malej ex

Poslal jsi mi svojí mladší kopii
Snad ve snaze aby mě vzpomínky zabily
Nebo to má být můj anděl strážný
Co mi v dalším pokusu bude bránit
Jako jsem pro tebe umřela mám pro něj teďka žít
Nebo mě omámí abys mě mohl snáze zahubit
Na svět se dívá očima tvýma
A chtěl by věřit že já budu jiná
Jako ty vypadal už kdysi dávno
Ale ta podoba mu byla málo
Když zavřu oči může se zdát
Že tě tu mladšího mám napořád
Že neni zlomenej věkem a světem
Můžeš si vyprávět leda tak dětem
Ale ten oheň v něm plápolá pořád
Ať je to jakej chce sígr a neřád
Chtěla jsem výlet kterej se nezapomíná
A on mi ho teď místo tebe dá
Možná chce jak každý jenom ten sex
Roztomilej blázínek - můj "malej ex"
Autor LadyElis, 07.12.2014
Přečteno 452x
Tipy 4
Poslední tipující: Danger, bogen, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ztracená v sobě...

24.02.2015 08:19:08 | Danger

Ztracená ve světě zlejch...

24.02.2015 11:35:49 | LadyElis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí