Špatný konec

Špatný konec

Anotace: Jen opatrně.

Vánoční čas ten mě leká,
tuším na co babka, čeká,
celý rok moc škudlila,
viagru pak koupila.

Neptá se mě, zda mám chutě,
sex prosadí velmi krutě,
modrý prášek s mašličkou,
bude práce s babičkou.

Zas mě ničí její hlášky,
nacpala mi hned tři prášky,
rázně potom zavelí,
koukej ať jsi v posteli.

Ač už není jako víla,
divoce mi tepe žíla,
než jsem se však pochlapil,
s andělem jsem nektar pil.
Autor Psavec, 14.12.2014
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, enigman, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tuhle od Tebe už jsem četla :-)

16.12.2014 17:48:30 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí