Živá koule

Živá koule

Anotace: ?

 

  Velká koule, život sám

  jako boule, hloupý krám.

  Moře vody, lesů, skal,

  kam pluje a kde stál?

 

  V prachu šlapem pořád dál,

  abych žít dál se bál.

 

  Že nehrozí mi nic?

  Smrti se bojím, ničeho víc.

 

  Kde že stál a kam teď pluje?

  Velký svět, můj i tvůj je.

Autor rendus, 16.12.2014
Přečteno 509x
Tipy 1
Poslední tipující: Laven De Brig
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí