čekání na ježíška

čekání na ježíška

Anotace: tajemství je za dveřmi

Kouzlo uzavřených dveří
kouzlo kdo v něj věří
Kouzlo nedočkavých dětí
kouzlo které oknem vletí

do pokoje kde jsme pořád
náhle nikdo nesmí
ježíšek se přišel ohřát
obletěl už celý vesmír

snad si na nás vzpomene
snad se u nás staví
byl jsem hodný nebo ne
ježíšek nás baví

zvonek zvoní máma brečí
u stromečku táta klečí
děkujeme žes tu byl
a že jsem tolik nezlobil
Autor Akyš, 20.12.2014
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: WIRUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí