Vánoční přání od Milana

Vánoční přání od Milana

Anotace: Posílám přáníčko všem čtenářům.

Na Vánoce každým rokem,
je tu plno přání,
všichni přejí s vlhkým okem,
zdraví, milování.

Hodně dárků, mnoho štěstí,
prachy, lásku k tomu,
jenom samé dobré zvěsti,
ať vám chodí domů.

Prarodiče na hlídání,
cestu za hranice,
policie ať nás chrání,
co jen si přát více.

Chytré děti, rychlá auta,
to by mohlo stačit,
dceruška když svede skauta,
neračte se mračit.

A tím končím veršování,
tak mě mějte rádi,
snad nepřijde peskování,
vždyť jsme kamarádi.
Autor Psavec, 22.12.2014
Přečteno 337x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, eMHart, tato22, básněnka, Petbab, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě že sou ty Vánoce jen jednou v roce:-)

22.12.2014 20:47:01 | básněnka

to je fajn!

22.12.2014 18:40:21 | Petbab

krásný...a ten skaut to taky přežije...(:-)ST(-:)

22.12.2014 15:54:13 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí