Vánoční úvaha

Vánoční úvaha

Anotace: Vánoce bez sněhu jsou smutné.

Tak tu máme po roce,
opět teplé Vánoce,
místo sněhu kytičky,
to jsou svátky, lidičky.

Snad to dárky napraví,
už jsme všichni zvědaví,
určitě moc potěší,
u nás nikdo nehřeší.

Každý z nás jak andělíček,
nemá nikde žádný flíček,
pokud jsou tu jisté chyby,
vždy to spraví nové sliby.
Autor Psavec, 24.12.2014
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí