Kristýniny Vánoce

Kristýniny Vánoce

Anotace: Deníkový záznam mého předvánočního času. Uvidíme co se stane po Vánocích...

20. 12.
Další Vánoce bez tebe.

22. 12.
Je prosinec.
A ráno přišlo jaro.
DALŠÍ VÁNOCE BEZ TEBE!!

23. 12.
Že mě v mých jiskrných devatenácti letech napadají takový patetický hovna?

24. 12.
Vzbudila jsem se v poblitej posteli s kocovinou.
... A docela dlouho jsem to nedostala. Nechcu mít doma žádnou malou Smečku!
Autor .K.r.i.s.t.y., 24.12.2014
Přečteno 392x
Tipy 6
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí