Sváteční stůl

Sváteční stůl

Anotace: Nic pro hubeňoury.

Husa byla na Hod Boží,
hrnek sádla, prima zboží,
k tomu dobré zelíčko.
knedlíků však maličko.

Pivo, co má stupňů více,
také kapku slivovice,
abych váhu neničil,
na gauči jsem zacvičil.

Otočím se na bok pravý,
jistě budu junák zdravý,
levý bok je na řadě,
pot mi teče po bradě.

Končím rychle prostocviky,
zavrhuji také kliky,
abych nebyl hubený,
okusuji uzený.

Cukroví, to nechám ženě,
proč se tváří utrápeně?
"Nechutná ti mužíčku,
vem si také pracičku."

Nechci její duši ranit,
nemohu se tedy bránit,
dám si celou mističku,
potom rumu skleničku.

Náhle cítím v břichu tíhu,
honem beru moudrou knihu,
mám se změnit v asketu,
držet na čas dietu.
Autor Psavec, 25.12.2014
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, střelkyně1, básněnka, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo jsem na tom stejně:-)

25.12.2014 20:00:52 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí