Sedmý křížek

Sedmý křížek

Anotace: Na Silvesta už budu starý hřib.

Sedmý křížek moc se chechtá,
když mi skáče na záda,
provokuje mě a lechtá,
tohle prý je paráda.

Pochybuji silně, brachu,
že tě budu milovat,
naháníš mi trochu strachu,
snažíš se mě šokovat.

Bačkory a pléd mi dáváš,
což mě vůbec nebaví,
minerálkou právě máváš,
prý je dobrá pro zdraví.

Alkohol a ženská těla,
navždy mi chceš zakázat,
zlostí se má mysl chvěla,
proč mám chutě podvázat.

Nedostaneš mě tak lehce,
mnichem já se nestanu,
takhle žít se mi fakt nechce,
dál chci lízat smetanu.

Užívat si míním dále,
než mi svíčka dohoří,
pak dám navždy všemu vale,
tak si odpusť příkoří.
Autor Psavec, 29.12.2014
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: Kutinečka, Gaspi03, Lioness, jitoush, Jort, Frr, Jarka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zastávám Tvůj přístup! Krásně napsáno :-)

15.01.2015 23:10:27 | Gaspi03

...Tak ať je to tak,jak si přeješ.....Ji.

29.12.2014 20:48:57 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí