Pochopení

Pochopení

Jsem na zastávce mezi zrozením a smrtí
vše kolem rotuje a neustále se mění
neženu se do předu jako udýchaní chrti
vnímám to opojení jako marnost paní Změny.
Pro mě touha není hnacím motorem
možná někomu marným zdám se být,
doufám, že život snad nebyl vytvořen
pro jednostranný hmotný blahobyt.
Hledám v něm částečky pravdy,
které snad jednou pochopím
poskládám si to v hlavě na vždy
a už se nenarodím.
Autor Ďábel sám, 30.12.2014
Přečteno 300x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Manni3, knihomolka, adaj, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zamyšlení hodně zájmu.

23.04.2024 17:39:54 | mkinka

Kdyby to tak šlo, poskládat si to a nenarodit se.

30.12.2014 23:19:02 | adaj

Zajímavé, k zamyšlení.

30.12.2014 20:45:10 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí