Je krásné

Je krásné

Anotace: Namlouvat si něco

Není vše, jak se tváří.
Je krásné mít tvé vlasy na polštáři.

Není vše, jak to vidíš.
Je krásné, když se před někým stydíš.

Není vše, jak se sluší.
Je krásné, mít pokoj v duši.

Nemusíš jen dávat, můžeš i brát.
Je krásné si celý život štěstí namlouvat.
Autor adaj, 30.12.2014
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, jitka.svobodova, Jort, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí