Nový rok

Nový rok

Anotace: .

Rok co rok
Na Novém roce
Vůbec nic zvláštního není

Vůbec nic..

Den jako každý jiný
Jen změní se letopočet
A celý den máme na střízlivění

Rádi začínáme
proto si tvoříme
Nové a nové
Předčasné konce
Touha po neznámém
Když pro něco hoříme
Musíme honem

Buď vyhasnem
A nebo stojíme

Na místě (na spálené louce)

Novoroční předsevzetí
Opět vzalo za své
Snůška planých slibů
Jeden věří na prokletí
A druhý to nazve
Jako stále stejnou chybu

Rok od roku
Nový rok
Vypadá starší

Nepřišel odnikud..

Jen jednou do roka
Prosinec mění se v leden
Starý rok odejde
Aby se ve stejný okamžik
Vrátil jako nový

Padne nám do oka
Jako ten před ním?

Život je jen jeden
Na roce nesejde
Zkusme tu bolest
Ten pláč a křik
Ze sebe dostat ven

Popišme slovy
Ten podivný pocit

Rok života zmizel
Úleva. Však trochu to i bolí
Byl šťastný i dost smutný

Co přinese rok nový?
Někdo nemůže se dočkat
Někdo se trochu bojí

Já už vím, že budu mít rok
jaký si sám zvolím
(Snad mládeži nepřístupný)
Hlavně ať to za to stojí

Snažme se

Aby budoucí rok
Nebyl rokem všedním

Věřím, že ne

Ale kdoví..
Autor Manni3, 01.01.2015
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta sloka s veršem v závorce mi přijde hodně vtipná :-D

02.01.2015 10:54:48 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí