.......

.......

Anotace: S tebou jsem byl někdo jiný, tak kde jsi? Zase chci být lepším člověkem.

 

Jsem nic a nikdo neví,

co chtěl bych vykřičet do světa dnešní doby
nikdo neví,
jak od dětství žije se s pocitem zloby.

 

Nikdo neví a vědět nebude,
jak moc mrzí mě - osud spletený s mým špatným já
nikdo necítí, netuší
jak moc byl jsem jiný, když byla jsi má.

 

To víš jen ty,
má nevšední lásko.

Nenech mě prosím být tím, kým bez tebe jsem.

Autor Pučik, 02.01.2015
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, ElaJah
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře


ST

02.01.2015 11:35:51 | ElaJah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí