Bohatá cesta

Bohatá cesta

Anotace: Jen tak, ze zkušenosti známé i neznámé.

Bohatá cesta

-

Odpovím Ti na otázky,

zeptej se na cokoli,

obuji si své botasky

a vykročím do okolí


Cesta předaleká,

hledám si i ženu,

však každá jen haleká,

že neznám pravou měnu

 

Bohatstvím jen na oko

zrovna dvakrát nekýpím,

tak navštívím si Maroko,

třeba po dni pozítřím

Autor SmallGeorge, 03.01.2015
Přečteno 255x
Tipy 4
Poslední tipující: Pamína, Lioness, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí