Jak vyléčit těžkou chandru

Jak vyléčit těžkou chandru

Anotace: Rýmovánka ...

.

Jsem sám
uprostřed lidí
sám
s tebou i s nimi
a trochu se stydím
když občas
vytáhnu roletu
Jsem sám
i všední den
mi uteče ve smutku
sám
ve svém zármutku
a večer nejeden
mi protéká dlaněmi

Říkáte
co je to za chandru
včera byl u vody
seděl tam na klandru
spokojen
v náručí přírody
vesele díval se
pod sebe do vody
pak vyskočil
pospíchal
s tou touhou věčnou
aby si zapíchal
s mladinkou slečnou

.
Autor Zasr. romantik, 07.01.2015
Přečteno 480x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, v.hercik, Jarka, enigman, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

potíž je že ryby nemluví...

07.01.2015 12:34:15 | enigman

Nemluví, jistě, a to je jejich velká přednost!
Víš, že v ČR na jednoho vdovce připadá sedm vdov?
Jestli nás ženské jednoduše neukecají ... k smrti.

07.01.2015 21:49:18 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí