Rasystický blues..

Rasystický blues..

Anotace: .

Jsem klubíčko

Kulaté a plný zmijí

K nakousnutí - jablíčko

Ze stromu poznání

Trhat

to se nepromijí

 

Nelži jen proto že můžeš

 

Šukal bych

       život na zádech - análně

K zakousnutí

K přípitku - verbálně

Při západu slunce

Jsem decentní romantik

tak mi odpusťte

To slovo dík filmu zní

Přeci jen vulgárně

 

Už se neper ve mne

Nejsem ring ani pračka

Tahle Hra na jedináčka

Kdy

Smítek prachů nedosedne

 

Když škádlíš pošťeváčka

 

Když vypětím moře vypění

Trýznění

Našeho dětského souznění 

Autor Roger, 08.01.2015
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: Nola77, Skořicová princezna, knihomolka, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen jsem tu prošel a zdravím staré tváře...

27.01.2015 10:23:54 | Nola77

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí