Já a tma

Já a tma

Anotace: ...

Tiché jezero

Kolem mě jen vlny strachu

Ze stropu provaz

Na provaze krk můj si hoví

A já tam hledím do tmy

Tam všude prázdno

Jen z dálky a přitom nesmírně blízko

Šeptají mi do ucha démoni

O tom, co je můj život

O tom, co jsem já

O tom, co život má být

A tam v té prázdnotě

Tak krásně ze stropu visíce

Moje poslední myšlenka mi hlavu zahltí

A pak už jen tma

Konec a miliarda smítek prachu

Konec a miliarda výčitek

Konec a já

Jen já a mé nic

Jen já a moje duše

To bolavé prázdné nic

Autor pešu, 11.01.2015
Přečteno 388x
Tipy 6
Poslední tipující: Barčík, knihomolka, Frr, Julien, Manni3
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem smutné mě to přijde :( Doufám, že lépe již je :)

30.12.2015 09:47:27 | Barčík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí