Etapy života

Etapy života

Anotace: No comment. Můžu jen říct, že je to parafráze na písničku skupiny Iron Maiden, alba Fear of the dark, text na píseň The Apparition.

Ať už si dáváš pozor,
je to houby platné.
Tancuješ na hraně,
než kamsi spadneš.
Na zem.
Děláš si svůj obzor
nad tím, co je špatné.
Jsi na své straně,
jiné pořád klameš.
Blázen.

Vybočíš z cesty
a dostaneš strach.
Vítaj tě nové věci,
co chtěj poznat,
vážně.
Prošel sis testy,
teď jdeš přes práh.
Už nemůžeš utéci,
snaží se tě dohnat.
Vášně.

Zkušenost je trpká
a rány občas bolí.
Za chyby se platí
někdy dvojnásob.
Krutě.
A kolem chodí smrtka,
sama obětí si volí.
Jsi na své trati,
která vede za hrob.
Na moutě.

Balancujem na provaze
jako všichni lidi.
Jdem etapami života
neznámému vstříc
v řadě.
Záleží vždy na povaze,
někteří ji lépe vidí.
Jsi cool, ne měkkota,
aspoň o tobě maj co říct
na poradě.

Dobrý je být šťastný
ať už potkáš cokoliv.
Nic není zlí ani slastný,
toho si buď pamětliv.
NAVŽDY!
Autor jehlaspichlas, 12.01.2015
Přečteno 645x
Tipy 1
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi by k tomu chtělo i tu melodii ;-)

12.01.2015 12:18:12 | Majrenka

Poslechni si Iron Maiden, album Fear of the dark a píseň The Apparition a budeš znát i melodii. Takhle ti ji vystínit nedovedu.

12.01.2015 23:46:45 | jehlaspichlas

Poslechni si Iron Maiden, album Fear of the dark a píseň The Apparition a budeš znát i melodii. Takhle ti ji vystínit nedovedu.

12.01.2015 23:46:41 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí