Říkali o ní

Říkali o ní

Anotace: Trocha té sebereflexe.

Říkali o ní, že je přelétavá,
že ponožky střídá jako muže
a jediné, co zajímá ji,
je jestli ten její může.

Říkali o ní, že je přelétavá,
že marně bys u ní hledal domov,
protože jediné, co zajímá ji,
je její vlastní komfort.

Říkali o ní, že je přelétavá,
že nikdy city neřeší,
a právě proto, že neřešila,
dostala se do řečí.

Říkali o ní, že je přelétavá
a přesně taková byla.
Autor Zina_Blitzee, 12.01.2015
Přečteno 272x
Tipy 10
Poslední tipující: Tom Dvořák, Jan Urban, Madanik, Křemen, Lůca, knihomolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

domov - komfort...

To jsi vymyslela sama?

15.01.2015 22:48:01 | Nikotin

Nevím, jak píšeš básně ty, ale já je vždy vymýšlím sama.

15.01.2015 23:10:50 | Zina_Blitzee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí