SBÍRKA HNUSU

SBÍRKA HNUSU

Anotace: Každý vidí svou sbírku hnusu někde jinde. Někdo doma, někdo ve škole, někdo jiný třeba na pracovišti ... nebo třeba ve Strakově akademii :-))

Sbírka: SUCHÁ HADRA NA DNĚ MOŘSKÉM

 
 
Půjdem spolu do cirkusu,
Ukážu ti sbírku hnusu.
To obskurní panoptikum
Nemá nouzi o publikum

Prý to každý vidět musí,
Jaké jsou v té sbírce kusy
Co se lidem tolik hnusí,
Div se z toho nezadusí.

Dobrá rada návštěvníku:
Nevstupovat bez pytlíku.
V té sbírce jsou exempláře,
Až se lidem křiví tváře

Žaludky se jim zvedají,
Až se v pase ohýbají.
Skráně blednou, zelenají,
Oči z důlků vylézají.

Odcházejí znechuceni,
Vrací se jen z donucení.
Nežli znovu sbírku hnusu,
Radši sednout do kaktusu.
 

Prý to každý vidět musí,
Jaké jsou v té sbírce kusy
Co se lidem tolik hnusí,
Div se z toho nezadusí.

 

Dobrá rada návštěvníku:
Nevstupovat bez pytlíku.
V té sbírce jsou exempláře,
Až se lidem křiví tváře

 

Žaludky se jim zvedají,
Až se v pase ohýbají.
Skráně blednou, zelenají,
Oči z důlků vylézají.

 

Odcházejí znechuceni,
Vrací se jen z donucení.
Nežli znovu sbírku hnusu,
Radši sednout do kaktusu.

Autor Alija Harisović, 14.01.2015
Přečteno 614x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí