Krásná zahrada

Krásná zahrada

Anotace: Nevím co říct, zkušenost se životem, očekávání a vše co nejde vrátit. Asi to za tím stojí.

Kráčel sem krásnou zahradou,
ta krása je mi stále záhadou,
kráčím ale stále sám,
stále sám usínám.

Procházka tou zahradou,
je mi velkou útěchou,
je jak procházet se snem,
kde my dva se obejmem.

Krásná zahrada duši naplní,
srdce rozbuší,
smutek přehluší,
ale nelze žít jen zahradou.

Život není procházka zahradou,
co přinese zítřek,
je pro každého záhadou.

V prožitcích obyčejných dní,
čekají překvapení,
smutná i veselá,
a dnes nejsou poslední.

Není žádnou záhadou,
uhodnout touhu lidí prastarou,
kdo by nechtěl celý život jít,
rozkvetlou krásnou zahradou...
Autor sttmr, 21.01.2015
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: zlutasekk, jitka.svobodova, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí