Andělům

Andělům

Anotace: Děkuji..

Po několika vteřinách,
Cítím se jako v snàch.
Sen to však není,
Snad chvilkové poblouznění.
Říkám si co se děje,
Když z dálky hrobník se směje.
Na silnici už auto mé není,
Ocitám se v nekonečném snění.

Andělé kolem mne krouží,
S mou duší se souží,
Na zemi ji drží
I když jen ztěží.
Ji střeží.

Vánoce, krásný to čas,
Nevím kdy řeknu si to zas.
Co říci mohu, je že žiju.
Že díky andělům vstàvám, usínám, jím a pijí.
Díky andělům se směju,
Díky nim pláču.

Andělé,
Ti co na zemi mě drží,
Ti, bez kterých není den dnem,
Ti kteří drží mě nade dnem.
Autor greapy, 23.01.2015
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Frr, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí