Už mi zase hodiny bijí

Už mi zase hodiny bijí

Anotace: Měl jsem sen o tom, že jsem starým člověkem. Musím říct, je to zajímavý pocit.

Už mi zase hodiny bijí,
připomínají,
jak plyne čas.

Roky se nám sčítají,
ty chceš zůstat věčně mladý.

Na fotkách stojí krásný pán,
to ještě sílu v paži měl.
Dnes je už jen prachem ozdoben.

Mladé víno popíjím,
co bylo,
vím,
že nevrátím.

Zůstal mi malý byt a tvůj úsměv,
pro který chtěl jsem žít.

Opět toužím,
chvíli s tebou být.
Líbat tě vroucně,
tak jako dřív.
Autor Hantec, 24.01.2015
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí