Zlost

Zlost

Anotace: Když už vás lidstvo natolik vytáčí ..

Nemám se rád
nemám rád lidi
chtěl bych se smát
však něco mi chybí.

 

Chtěl bych to změnit
však to asi možné není
a koho mám vinit?
Sebe či lidské pokolení?

 

Nikdo z vás neví
nikdo z vás nechápe
všichni jste cizí
nikdo mne neznáte.

 

Nebo snad někdo tuší
kdo jsem a kým chci být?
Po čem mé bytí touží
a o čem nucen jsem jen snít?

 

Tolik myšlenek a snů
vlastní vysněný svět mám
Neříkám, že nemám vinu!
Můžu si snad za to sám?

 

Co zatemňuje mysl lidem
že neschopni jsou užít mozek?
Všude vidím nezájem
samý posměch nebo předsudek.

 

Tak dál si odsuzujte ty
kdo vybrat jinak nemohli si
Ty jimž ničíte životy
až propadají v depresi.

 

Kde pak hledat pochopení?
když nikdo nezajímá se
a žít mám v odsouzení
jen s úskalím své nemoce.

Autor King Peky, 24.01.2015
Přečteno 401x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí