Podruhé a naposled

Podruhé a naposled

Anotace: Tak to někdy v životě bývá ... A té samé jsem před časem napsal tuhle: http://www.liter.cz/basne-ostatni-330177-cist

.

Bylas lásko jako bouře
někdy taky jako led
už není ohně, jen trochu kouře
z tvé cigarety naposled

Dal jsem ti dnes vlastně sbohem
zkusilas to podvakrát
třetí pokus za druhým rohem
stydí se tvůj doktorát

Vím, že Slunce hřeje stále
hvězdy k ránu tiše hasnou
jak to bude se mnou dále
když jsem ztratil vizi jasnou

Jak jsem ztratil a jak ji získat
zdali ještě šanci mám
jestli není líp se zlískat
přestat hledět k hodinám

Bylas lásko jako bouře
dnes už jsi jen jako led
místo ohně jen trochu kouře
pod mou střechou naposled

.
Autor Zasr. romantik, 25.01.2015
Přečteno 467x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, Danger, enigman, Květka Š., jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska je dřina...

23.02.2015 18:18:07 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí