Čas

Čas

Anotace: Proč mi tak rychle utíká

Mít tak nad tebou převahu,
zkouším to znova a stále více.
Pobídnout svoji odvahu,
A nenechat si zrudnout líce.

Přede mnou stále utíkáš,
rady si hledám, taktiku měním.
Vteřinu náskok nedáváš,
polevím, a zůstanu v zapomnění.

Drze bereš mi radosti
a vše co je mi milé,
však bolest a všechny starosti,
se po krůčkách plíží do svého cíle.

Po ruce mám rychlé boty,
zapomenu, že přes cestu je drát.
sprintem se vzdaluji od samoty,
upadnu, a tím cesta skončí snad?
Autor adaj, 25.01.2015
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Jeněcovevzduchukrásného, enigman, knihomolka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vstaň a "mazej" dál.

08.02.2015 22:08:15 | VEDz RVAHEs

Dík za povzbuzení. Mažu.

08.02.2015 22:09:51 | adaj

ne...

26.01.2015 13:16:15 | enigman

Ale kéž by.

26.01.2015 21:46:46 | adaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí