Ironická

Ironická

Anotace: hledání odlehčení

Ležím s tebou pod hlavou
Pobavenou náladou
S padlými anděly dnes
ni vteřinu upadnul stres

Ležím s tebou pod hlavou
Mramorovou podlahou
Chladím rány dřívější
Jednou slzou včerejší

Ležím s tebou pod hlavou
Utajenou náplavou
Zametám zápraží
Na rozum už narážím

Ležím s tebou pod hlavou
Ironií citovou
Chci si umýt pozadí
To motivuje, naladí

Ležím s tebou pod hlavou
A radostí záplavou
Zakládám další den
Cyniku, už vypadni ven!
Autor lavina, 25.01.2015
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, knihomolka, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pod hlavou může ležet leccos...

26.01.2015 12:48:36 | enigman

Tohle je ale o polštáři :D

26.01.2015 15:59:24 | lavina

Je krásné psát od srdce. Tak to se ti povedlo. Pokračuj ...

25.01.2015 23:25:32 | VEDz RVAHEs

Díky

26.01.2015 15:59:03 | lavina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí