Vztek na chlebodárce

Vztek na chlebodárce

Anotace: Otrávená chodím do práce, kde si odmakám svoje i za kolegyni a bez jakéhokoli uznání chodím domů...Takhle už deset let...A ten odpor a zhnusení se stupňuje.

Všechno ve mně křičí a řve:
Proč bych, do hajzlu, měla všechno vědět !?!
Copak nestačí, že tu OSM a PŮL HODINY
musím sedět?

Všechno se odvíjí ode mě a bez jakékoli odměny.
Vysrat se na to, nebo se zase kousnout?
To jsou dvě proměnný.

Nenávidím to tu…
Faleš, pomluvy, intriky a lidi jako levná pracovní síla…
Prostředí bez oken, bez vzduchu, samý hliníkový regál…
Ale na to se prý neumírá…

Tak proč, jsme tu, do háje,
otrávení jak z plynových komor?
Každý den vstávám do práce a vím, že mám ponor…
Do hloubek, do temnoty, tam kde už ani můj hněv vřít nestačí.
V sobě schoulená sedím ve svém náručí…

Odskáču všechno.
Kolegyně nonstop marodí
a nebo čerpá paragrafy…
Pro zlost nevidím,
Všechno mám slitý do červený mapy.
Odměny, uznání, nebo jen pár prohozených vět…
Nemám nic z toho…
Zasranej svět !!!

K čertu se mnou!
K čertu se vším,
co mi brání sebrat odvahu a jít o dům dál…
Tati, co si mi to kdysi udělal?
Všechno je skvělý,
jen to sebevědomí ne a ne objevit…
Všechno ve mně křičí a řve…
Rozpíná se jako dynamit.
Autor milenium, 26.01.2015
Přečteno 296x
Tipy 5
Poslední tipující: JSJ, AndreaM, bogen, enigman, knihomolka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Gratuluji k tomu, že v práci trávíš POUZE osm a půl hodiny. To je dnes možné snad jenom ve státní správě. U soukromých firem jsou docela běžné neplacené přesčasy. A když se to někomu nelíbí, tak letí...

19.06.2015 09:40:40 | Adramelech

Ty jo, tak to nevím, čím to je, že jsem si do života přitáhla zaměstnání, kde to po mně nikdo nechce a nemusím bojovat o svůj čas, který chci věnovat blízkým lidem ;)

19.06.2015 11:22:57 | milenium

tak tam neseď...

26.01.2015 12:32:50 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí