Silikonem ke štěstí

Silikonem ke štěstí

Anotace: Je třeba se vylepšit.

Lenka malá prsa měla,
o tři čísla větší chtěla,
tahá prachy z šuplíku
rychle volí plastiku.

 

Pořídí si silikony,
muži budou dělat hony,
když je hezčí nad jiné,
každý ji rád přivine.

 

Lékař zvládl skvělou práci,
mladí, staří jsou jak draci,
neb ta prsa svádivá,
opravdu jsou dráždivá.

 

Jako misska hned se cítí,
určitě svou šanci chytí,
vdá se pěkně bohatě,
touží hlavně po zlatě.

 

S velkou slávou se pak vdala,
sotva měsíc jen ho znala,
kdepak velký obchodník,
ulovil ji podvodník.

 

Autor Psavec, 26.01.2015
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, enigman, Lioness, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí