Ženy

Ženy

Anotace: o nepovedené emancipaci

Zamkni mě v pokoji
polij mě vodou
zvládnu to obojí
a lásko, já při tobě budu stát!

Seřež mě opaskem
zakaž mi večírky
ober mě o prachy
ať nemám na sirky
vím, že to pro mě děláš rád!

Umím stát v zástupu
rozprávět o módě
co chci si vydupu
ve frontě v obchodě
svých ideálů nehodlám se vzdát!

Neptej se mě na názor
tady máš guláš
buď můj sladký diktátor
co se tak cukáš?
Autor Gwendoline, 26.01.2015
Přečteno 293x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Amonasr, zelená víla, Frr, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi chtěl svíčkovou...

27.01.2015 12:52:30 | enigman

V guláši strychnin,
na tvém kontě nulka,
na prsou hřeje mě,
letenka do Acapulca.

Docela dobrá tragihumoreska. :O)

26.01.2015 20:09:36 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí