Osamělé vánoce

Osamělé vánoce

Anotace: celkem čerstvá, ikdyž loňská, vánoční

Osamělé Vánoce

Jen tak každý nesnese,
když pro osamělé duše
depresí Ten svátek plní své nůše.

Copak Ta duše asi jen zmůže...

Aranžmá klidu a překotné lásky
Ten svátek ostatním servíruje bez nadsázky.
Těm duším smutným pak nacpat zkusí,
co šťastní a úspěšní potajmu dusí.

Copak Ta duše asi jen musí...

Duše Ty nešťastná nervy obal cukrem a tukem,
zahrab se v posteli, dospi se s rokem.
Skrz plaňky na zítřky dívej se dírou
s vypadávajícím sukem,
usni a zapomeň,
že jsi jen muklem.

Copak Ta duše asi jen zkusí...

Ty hory bolesti stále jen slaňovat;
než probudí ji jarní slunovrat.
Autor supersaurus, 26.01.2015
Přečteno 641x
Tipy 2
Poslední tipující: sttmr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí