saky a paky

saky a paky

Anotace: asi jen říkadlovka

balím si jen saky
proč bych měl brát paky?
valím na Nupaky
střízliv, ne na mraky

utíkám od krize
bojím se kolize
nejdál jak to jen lze
nehrotím peníze

ve škarpě usínám
asi furt rád ji mám
ty krávo to byl sen
rozbil mě Amundsen
 
pointa ?
 
každý dle sebe
na schodě sedmém
 
uvidí ...
to své východisko, svůj cíl ....
 
Autor Marcone, 29.01.2015
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

si vypijem...

29.01.2015 10:44:44 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí