Elektrická vášeň

Elektrická vášeň

Anotace: Industriální zasr. poezie. Pokud vás při čtení rozbolí ruce, básnička splnila své poslání … :o))

.


V nové práci zase s chutí
jak jsem chodil skoro vždycky
cívky dělám i vinutí
pro přístroje elektrický

Na prodejnách světel rampy
žádný problém – pouhá nicka
měním zdroje – tyhle tamty
září světla elektrická

Kotel plynu pro teplo v domě
čtyři stovky kilowatů – žádná pícka
prostor stvořen jako pro mě
regulace elektrická

Telefony, čidla, kompy
mazlím se s nimi jak s mojí mickou
bez okázalé, velké pompy
v péči s něhou elektrickou

V kancelářích, na prodejnách
všude ženy – to je pecka
při kafíčku a při básničkách
idylka až elektrická

Co bude doma, až se doví
co kde dělám, padne facka
časem jí to někdo poví
pak přejde mě chuť, i ta elektrická!


.
Autor Zasr. romantik, 31.01.2015
Přečteno 680x
Tipy 14
Poslední tipující: jitka.svobodova, takova, Jeněcovevzduchukrásného, Tanzania, Danger, Psavec, enigman, Květka Š., Lůca, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké a i vtipné :-D ;-)

17.08.2019 22:22:00 | jenommarie

hezké a vtipné :-D ;-)

17.08.2019 22:20:13 | jenommarie

ti povím elektrizuješ :-)

23.02.2015 18:21:12 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí