Svět nestojí o pápěrky!

Svět nestojí o pápěrky!

Anotace: Taková je realita dnešní doby...



Máš tváře jako růžičky,
jenom ta krev z nich crčí,
a zkrvavený prstíčky,
ve tváři výraz vlčí!

Život je jako lochneska,
co zběsile se točí,
žaludek v krku máš dneska
a z důlku lezou oči!

Osud zas s Tebou houpá si
jako s houpacím koněm,
a mění se jak počasí,
z něj prchnout chtěl bys honem!

Své rukavičky krajkové
vyměň si za boxerky,
svět hýčká jen ty surové
nestojí o pápěrky!

Dnes nedojdeš se slušností
dále, než někam za roh,
kde tvář Tvou pěstmi pohostí,
nadělají z ní tvaroh!
 
 
Autor Kozoroh 1, 31.01.2015
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, Nespavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sedávej panenko v koutě, když budeš hodná, nenajdou Tě...

31.01.2015 14:31:07 | Nespavec

Že ne? Nic není nemožné !:-)

31.01.2015 14:47:23 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí