Muset a chtít

Muset a chtít

Anotace: návrat z dovolené...

Ten pocit, že sem nepatříš,
večer, jež celý protrpíš,
mimo realitu, pak do skutečnosti skok,
nic není jak minulý rok.
Kde jsi byla, kde jsi dnes,
kde jsou včerejšky, kdes´?
a vlastně ani nechceš je zpátky,
ty divné noci, dny, pubertální hrátky,
ty srdceboly, ty životní kotouly,
ty zvláštní noci a ještě divnější rána,
toužíš už jen být dnes sama.
Sama si v koutě snít,
nemuset tady být.
Nemuset se smát, brečet, nemilovat...
Autor sh@rusk@, 01.02.2015
Přečteno 255x
Tipy 5
Poslední tipující: LadyElis, Nespavec, Lůca, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy nezbývá než snít...

01.02.2015 20:09:07 | Nespavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí