Trafikant

Trafikant

Anotace: V trafice u trati...

V trafice u trati
prodává noviny
za pár korun trochu
cizího soukromí
špatný pocit se mi
vtisknul do vědomí.

Vraždy a násilí
kauce a povodně
pokud si nekoupíš
tak přijdeš o hodně.

Stovky duší každý den
chodí tudy z metra ven
stovky duší potkává
když noviny prodává.

V trafice u trati
prodává noviny
za pár korun trochu
cizího soukromí
špatný pocit se mi
vtisknul do vědomí.

V trafice u trati
spatříš ten pravý svět
pravý svět bez lásky
bez přátel
bez lidí
jiného člověka
tvá duše nevidí.
Autor Barbe Modisette, 03.02.2015
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: danaska, Bufik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěknou básní jsi se představila. A nechválím jenom proto, že ty jsi chválila. Vítej mezi modrásky.

04.02.2015 20:02:23 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí