Čekání na jaro

Čekání na jaro

Anotace: ...

A tak si říkám, že bude líp....

Zpěv ptáků utichl

první vločky skví se na větvích.

 

Možná chce to čas, dál dopředu jít ...

Bosou nohou do mrazu

Utápět se v závějích.

 

Nebo prostě jen spát a snít ...

Procitnout až přijde jaro

plné nových nadějí.

Autor Gigy, 07.02.2015
Přečteno 377x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, Avola, Olex, bogen, Frr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj,
mne tiež chýba jar a veľmi!

07.02.2015 18:49:10 | Olex

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí